dimecres, 9 d’abril de 2014

El Bigoti de Nietzsche

Fa força temps, em van parlar d'un projecte nascut a l'Agrupament Escolta Can Baró: El Bigoti de Nietzsche; una iniciativa promoguda per joves que acosta la creació artística a tothom qui hi estigui interessat.

Cartells d'activitats que proposa
És una associació autònoma que ofereix trobades i tallers oberts, gratuïts per a grans i petits.
En aquestes trobades, es creen espais ideals per compartir inquietuds i sensibilitats artístiques.
Com ells mateixos diuen, volen "demostrar que des de la ciutadania es poden dur a terme projectes sense que hagin de perdre espai lliure de crítica i decisió" i veure que  "l’art és un dels mitjans d’expressió més lliures que hi ha (...) i que cal retornar-lo o reivindicar-lo per a la ciutadania, cada cop més capaç de fer-se’n servir"


Fotografia extreta de l'Independent de Gràcia
El Bigoti de Nietzsche, entre altres coses (mira'ls), s'organitza juntament amb altres col·lectius i iniciatives semblants. He anat a un espectacle organitzat per La Persiana en què hi col·laborava el Taller d'Escriptura Creativa del Bigoti de Nietzsche i, sense tenir-hi res a veure, el vaig gaudir molt.

Si esteu interessants en saber-ne més sempre podeu mirar la seva web, el seu blog i el seu facebook.

He volgut dedicar l'entrada a aquest projecte  perquè crec que és admirable i necessari que gent amb iniciativa es mogui per compartir i enfortir els seus interessos alhora que els apropen a terceres persones.

Estem envoltats d'obres/gent creatives i amb força!

Laia Sàenz / 1rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada