diumenge, 10 de novembre de 2013

Transvasament cultural tripleLa notícia escollida és d'un transvasament cultural poc conegut, per no dir que possiblement ningú dels lectors la conegui. També és sorprenentment complexa ja que relaciona àmbits com la pintura, la literatura i la música. Es basa en l'exposició de Josep Niebla i es combina amb el recital de poemes per Carlos Soriano i Manuel Patricio i les interpretacions del grup Delírics.

Ca l'Arenas va acollir el divendres 13/09/2013 un recital de poemes organitzat pels Dimarts del Llimoner. Carlos Soriano i Manuel Patricio van recitar els versos enmig dels quadres de l’exposició de Josep Niebla “El mar en la memòria”. Soriano detalla que durant la mostra es van sentir “petites joies” de poetes de referència com Melcior de Palau, Salvador Espriu, Josep Punsola o el mateix Manuel Patricio. A més a més, els rapsodes han escollit escrits vinculats amb la temàtica de l’exposició: el mar. Juntament amb la exposició i el recital de poemes també es va escoltar música en directe de bandes catalanes com: Delírics.

L'exposició va ser un èxit i va comptar amb una assistència aclaparadora.  Tant les obres del pintor com el recital de poemes i la música van tenir una molt bona acollida per part del públic. 

 

 

En el següent vídeo veiem part de l'exposició mentre Josep Niebla ens explica que sent al pintar per la gent.1 comentari: